Recent content by ChrisTOS

 1. C

  Επιλέγετε την ελληνική γλώσσα σε συσκευές και software;

  Το pc είναι στα αγγλικά γιατί είναι απαραίτητο να βρίσκεις πληροφορίες σε προβλήματα. Το κινητό στα ελληνικά γιατί μπορεί να χρειαστεί να το χειριστεί και κάποιος άλλος.
 2. C

  Η χρησιμότητα του ρετρό σήμερα

  Εμένα θεωρώ πως με βοήθησε να γίνω λίγο καλύτερος προγραμματιστής γιατί έμαθα να δουλεύω με λιγότερους πόρους. Επίσης είχα την φοβερή εμπειρία να πάω 2 φορές σε demoparty. Τέλος και το βασικότερο, όλοι οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει μέσω αυτού του hobby.
 3. C

  Ποια ήταν για εσάς η καλύτερη εισαγωγή retro παιχνιδιού ;

  Η πρώτη που με εντυπωσίασε ήταν το Rescue on Fractulus στο Α8. Αλλά επίσης εντυπωσιακές ήταν του Epic, του Space fighter και του Robozone στον ST και του Robinson's Requiem στον Falcon.
 4. C

  Huawai vs Google - Αποκλεισμός της Huawai απο τον Trump

  Πάντως ο πρόεδρος της Κίνας έκανε μια επίσκεψη σε ένα ορυχείο σπάνιων γαιών. Η Κίνα παράγει το 76% των σπάνιων γαιών και αν και μπορεί κανείς να τις βρει παντού, μιας και δεν είναι και τόσο σπάνιες, μια διακοπή στην τροφοδοσία θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα μέχρι να βρεθούν και να αναπτυχθούν...
 5. C

  Πως μεταφέρθηκε το Rainbow Islands στον Atari ST και τα υπόλοιπα συστήματα.

  Βασικά το λέει, είχαν πρόσβαση σε δεδομένα από την Taito. Οι περισσότεροι προγραμματιστές στην καλύτερη περίπτωση παίζαν το παιχνίδι και έκαναν reverse engineering τον αλγόριθμο του παιχνιδιού.
 6. C

  Huawai vs Google - Αποκλεισμός της Huawai απο τον Trump

  Μεγάλο θέμα.. καλό θα είναι να τα δούμε στην Ευρώπη και να αρχίσουμε την απεξάρτηση, γιατί κάποια στιγμή θα έρθει και σε εμάς και δεν ξέρουμε από που. Μην ξεχνάμε ότι με το Brexit η Arm είναι πλέον εντελώς εκτός Ε.Ε. Γενικά στην ΕΕ έχουμε μια έλλειψη στην κατασκευή βασικών τεχνολογιών όπως οι...
 7. C

  Atari 1040STF unknown memory upgrade

  Και φυσικά μπορείς να φορτώσεις το emutos από δίσκο. Ο μόνος λόγος για να βάλεις 14mb είναι αν θέλεις να τρέξεις mint
 8. C

  Atari 1040STF unknown memory upgrade

  Δεν ξέρω αυτό που λέει ο subzero, αλλά αν το κάνεις αυτό θα βλέπεις μόνο το 1MB της onboard. Δεν θα δεις 5ΜΒ γιατί ο ST βλέπει μέχρι 4.
 9. C

  Bug login σε Firefox

  Δεν μπορώ να κάνω login στο φόρουμ με firefox. Ο browser εμφανίζει ένα warning λόγω http, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα. Σε chrome γίνεται κανονικά το login. P.S. Αν και θα κάνει το φόρουμ να μην λειτουργεί σε ST μήπως είναι καλή ιδέα να βάλετε https?
 10. C

  UIP tool

  Για τον ένα και μοναδικό χρήστη ST που μπορεί να μην το έχει ακούσει: Πολλοί που χρησιμοποιούμε Android έχουμε και μια χρήσιμη εφαρμογή που λέγεται Airdroid και μας επιτρέπει μεταξύ άλλων και τον εύκολο διαμοιρασμό αρχείων. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και για τον ST. Αν έχετε κάποια λύση Ethernet...
 11. C

  Amiga 500 Online !?!

  Το παίζει σε 030 για τον Netsurf είναι πολύ σχετικό. Μου έλυσες πάντως την απορία, θανκς
 12. C

  Amiga 500 Online !?!

  Στον Atari το είχα κάνει με Internet Connection Sharing στα Windows και με PPP στα linux. Ερώτηση, στην Amiga μπορείτε να δείτε ελληνικά στο Web (δηλαδή για τις low end, προφανώς με Netsurf σε 060 θα δείχνει);
 13. C

  Τι μουσική ακούτε ΤΩΡΑ ; :)

  Μια ροκιά για να πάει καλά η μέρα:
 14. C

  Προσπάθεια εντοπισμού extra hardware σε Atari XL

  Και κάτι που δεν είναι ούτε fake ούτε demo:
 15. C

  Ας μιλήσουμε περί Uridium...

  Νομίζω ότι το Mirax Force είναι το καλύτερο.
Top