Ανοίγει η πόρτα του γραφείου μου σήμερα κατά της 11:30 το πρωί.
Μπουκάρει ο φίλος μου, ο Γιάννης (και παλιό μέλος εδώ στο iamretro, aka badoulis)
- Έχεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου;
-Τα έχω, τι τρέχει :S ;
-Τα έχεις εδώ πέρα...τώρα, μαζί σου;
-Ναι...
-Έλα έξω τότε...
-Μα τι έγινε;!...Μπας και σε τράκαρα;...Θα παλέψουμε;....
-Άιντε βρε, πάμε τώρα
...
Βιαστικά κατευθυνόμαστε προς το υπαίθριο parking...
-Σου έχω κάτι που θα σ' αρέσει
! Τα βρήκα στην αποθήκη μου. Τα έχω από τότε που έκλεισα το μαγαζί (είχε μαγαζί με κονσόλες,DVD movies και video games, για κάποια χρόνια)...Δυστυχώς δεν σε ήξερα πιο πριν...
Ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και ως άλλο Djinn αρχίζει να βγάζει δώρα και να εκπληρώνει ευχές !
-Χα!Χα!Χα! ....Ax, ρε Johnny έκανες έναν γέρο να κ@τουρηθεί (γι άλλη μια φορά) από την χαρά του !

Ορίστε λοιπόν το πακέτο βοήθειας από το φιλαράκι μου, τον Γιάννη...
Famic-L-one Galore...Τα μισά στα πλαστικά σακουλάκια τους και όλα μέσα σε βαλιτσάκι μεταφοράς, έτοιμα για εκστρατεία
...
Arcade Joystick for Playstation I-II (Αχρησιμοποίητο και ετοιμοπόλεμο, στο κουτί του...)
What on heavens name is that hack ?!...
Οι δυο PS2 ...Ο χοντρός και ο λιγνός !
(Ενδεχομένως να έχουν κάποια μικρά θεματάκια για τα οποία θα επιμεληθώ και θα ενημερώσω σε σχετικό αφιέρωμα...)
+ Το σφραγισμένο παιχνίδι για Nintendo GameCube, "Knights of the Temple - Infernal Crusade"
Τι να πω και τι να πιω !!!
Thank You man ! Sincerely Yours...Geo

Μπουκάρει ο φίλος μου, ο Γιάννης (και παλιό μέλος εδώ στο iamretro, aka badoulis)
- Έχεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου;
-Τα έχω, τι τρέχει :S ;
-Τα έχεις εδώ πέρα...τώρα, μαζί σου;
-Ναι...
-Έλα έξω τότε...
-Μα τι έγινε;!...Μπας και σε τράκαρα;...Θα παλέψουμε;....
-Άιντε βρε, πάμε τώρα
Βιαστικά κατευθυνόμαστε προς το υπαίθριο parking...
-Σου έχω κάτι που θα σ' αρέσει
Ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και ως άλλο Djinn αρχίζει να βγάζει δώρα και να εκπληρώνει ευχές !
-Χα!Χα!Χα! ....Ax, ρε Johnny έκανες έναν γέρο να κ@τουρηθεί (γι άλλη μια φορά) από την χαρά του !
Ορίστε λοιπόν το πακέτο βοήθειας από το φιλαράκι μου, τον Γιάννη...

Famic-L-one Galore...Τα μισά στα πλαστικά σακουλάκια τους και όλα μέσα σε βαλιτσάκι μεταφοράς, έτοιμα για εκστρατεία

Arcade Joystick for Playstation I-II (Αχρησιμοποίητο και ετοιμοπόλεμο, στο κουτί του...)

What on heavens name is that hack ?!...

Οι δυο PS2 ...Ο χοντρός και ο λιγνός !

+ Το σφραγισμένο παιχνίδι για Nintendo GameCube, "Knights of the Temple - Infernal Crusade"

Τι να πω και τι να πιω !!!
Thank You man ! Sincerely Yours...Geo