Εργασίες Αναβάθμισης / Μετακόμισης

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Messages
5,699
Reaction score
1,888
Points
213
Ήταν κάτι που απο καιρό είχαμε στο στόχο, αλλά δεν βρίσκαμε το "κουράγιο" να ασχοληθούμε. But Alas! We finally found the courage (and the actual time) to do it!

Οπότε, αφήνοντας τις σάλτσες στην άκρη, με χαρά μου σας ανακοινώνω οτι μεταφερθήκαμε επιτέλους σε δικό μας αποκλειστικό machine. Νομίζω μόλις ενημερωθουν οι DNS όλων, θα γίνει αντιληπτή η "αίσθηση" της άνεσης στην περιήγηση των σελιδών μας.

Επιπλέον στις επόμενες μέρες (αύριο μάλλον δλδ) το forum θα αναβαθμιστεί σε latest έκδοση, θα ενεργοποιηθεί ενα αποκλειστικό download section για όλα τα ρετροκαλούδια μας (τα μπιζμπιζε ξέρετε εσείς...) και φυσικά θα ενώσουμε και την άλλη μεριά (το wordpress) για να μπαίνουμε πλέον σαν άνθρωποι και για να σταματήσει επιτέλους να γεμίζει το mailbox μου με μηνύματα του στύλ " Ο Χρήστης "Χ" έκανε reset το password του.."

Φυσικά το https είναι πλέον μονόδρομος και λογικά γίνεται αυτόματα σε όλους σας...

Τυχόν προβληματάκια αναφέρτε τα εδώ, για να δούμε τι γίνεται και να το σουλουπώσουμε στο τσακα τσούκα.

Cheers!
 

AEON

Tech Admin
Staff member
Messages
124
Reaction score
301
Points
173
Να συμπληρώσω ότι με την αναβάθμιση του forum, θα αλλάξει ως ένα βαθμό εμφανισιακά το template. Αυτό της νέας έκδοσης (με όσες παρεμβάσεις κι αν έχουμε κάνει) θα είναι αναπόφευκτα κάπως διαφορετικό, καθώς αυτό της παλιάς παύει δυστυχώς να είναι πια συμβατό. Είναι η θυσία της εξέλιξης, καθώς η νέα έκδοση θα μας προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και επαυξημένες δυνατότητες.

Παρόλα αυτά, με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώσουμε όχι μόνο το template που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, αλλά θα προσθέσουμε και καινούργια ώστε να υπάρχει ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο.

Όλοι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον doctor, ο οποίος πορώθηκε εχθές και πήρε σχεδόν αποκλειστικά επάνω του το βάρος της μεταφοράς μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα portal που πετάει σε ταχύτητα απόκρισης και κατεβάσματος, παρέχοντας ένα πολύ πιο smooth & seamless interface experience. Έχοντας πλέον τον έλεγχο ενός πολύ πιο εξελιγμένου server, μας λύνονται τα χέρια για πλήρες integration και προσθήκη πολύ περισσότερων features.

Mην θορυβηθείτε αν τις επόμενες ώρες / ημέρες δείτε ενότητες να αλλάζουν θέση, να συγχωνεύονται κλπ. Θα είμαστε λίγο "γιαπί" προκειμένου να ισιώσουμε το νέο version. Όλα γίνονται για καλό!
 

Always Somewhere

Retro Mentor
Messages
1,020
Reaction score
2,010
Points
123
Ρε σεις που μπήκα;; Τι έγινε εδώ..

ΟΥΑΟΥ!!!!!

Είναι πολύ όμορφο εμφανισιακά το site και πάει.. ΣΦΑΙΡΑ!!!

Βλέπω πολλά νέα πράγματα... Ωραία πράγματα... :) Ευχαριστούμε παίδες!!!

Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει περίπτωση να δούμε με το log in shout box για να κάνουμε και κανένα τσαταρισμα;

RESPECT!!!
 

Scorpio_Gr

Retro Enthusiast
Messages
346
Reaction score
636
Points
103
Πολύ καλή δουλειά!!!!
Μπράβο σε όλους!!!!!
To site έγινε υπέροχο και γρήγορο!!!!

PS
Έχει και πολλές φατσούλες!!!!!!
:emoji_stuck_out_tongue_winking_eye:
 

chriskgnr

Retro Guru
Messages
2,053
Reaction score
515
Points
123
Πάει πολύ ταχύτερα και γενικά είναι πολύ καλύτερο! Μπράβο σε όσους κόπιασαν! :thumbup::thumbup:
 
Top