Έχω χάσει επεισόδια μάλλον, από που γνωρίζεστε με το παιδί?lazarus678 said:καλως ηρθες Δαβιδ το ειπες και το εκανες τελικα.
Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Έχω χάσει επεισόδια μάλλον, από που γνωρίζεστε με το παιδί?lazarus678 said:καλως ηρθες Δαβιδ το ειπες και το εκανες τελικα.
KILLUA said:Πω πω!!!!!!!!!!!!!![]()
Πρέπει να έχεις μεγάλο σπίτι για να έχεις τέτοια συλλογή :shock:
Αμ την τραβάει εσένα ο οργανισμός τηνamiga500fan said:KILLUA said:Πω πω!!!!!!!!!!!!!![]()
Πρέπει να έχεις μεγάλο σπίτι για να έχεις τέτοια συλλογή :shock:
Πίστεψε Δαυιδ όλα είναι σε μια διφυλλη ψηλή ντουλάπα......... και το σπίτι δυστυχώς το νοικιάζω.......
lazarus678 said:επεσα θυμα της προωρης πρωταπριλιας τον παιδιων μουμου τα κανανε μανταρα στο λαπτοπ γιατι το ειχα ανοιχτο στην σελιδα εδω και πηγα εκκλησια. οταν γυρισα σπιτι 80 η μικρη πιεση απο αυτο που ειδαν τα ματια μου και τα παιδια επηρεασμενα απο τον σφουγγαρακι να φωναζουν πρωταπριλια
![]()
πηγα να ξανα βρω και να βαλω αλλα δεν τα καταφερα :evil:
amiga500fan said:Γιατρενα σε ρωτησω anine gif σε avatar έναι εφικτό στο φόρουμ?