Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Ακριβώς με τ8ν ίδιο τρόπο φτιάχνεις τα μενου αλλη εκτός απο την επιλογή μέσω magic menu κάνει και ρομ σγουτσινγκΝαι
Άλλη μικρή και αγαπημένη. Νομίζω όμως ότι αυτή έρχεται με προκαθορισμένα games και δεν μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις άλλα φτιάχνοντας custom menu / list, έτσι δεν είναι;BLACK MAGIC CART
μετα την ultracart128 ειπα να φτιαξω και την μαγικη καρτ εν αναμονη να ερθουν τα 27c801www.iamretro.gr
Από design σκίζει![]()
Αυτό ακριβώς που γράφει ο Γιώργος: παιδιά, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα από τα classics - ειδικά στα shoot 'em ups - είναι multipart! Τι το Armalyte, τι παιχνιδάρες όπως το Enforcer, τι classics όπως το Menace...Χε!Χε!Χε! Όλα τους ΠΑΝΑΞΙΑ αλλά με ένα μειονέκτημα...Multiparts! (εκτός ίσως από το Katakis που όταν ήμουνα μικρός το έλεγα Γατάκης!)
![]()
Έτοιμη και η 2η συλλογή μας, αφιερωμένη στα κλασσικά και αγαπημένα μας old school arcades. Αυτή κι αν ανασύρει αναμνήσεις!
Για να δούμε...για να δούμε...
Της...σαρδέλας γίνεται πάλι
Arcade Classics
Cartridge 1024k memory map:
menu code located at $000000
Arkanoid 2 located at $0010c1, run address: BASIC RUN
Arkanoid located at $00b96b, run address: BASIC RUN
Asteroids (emulator) located at $017006, run address: BASIC RUN
Bomb Jack located at $01da54, run address: BASIC RUN
Bubble Bobble located at $0272e5, run address: BASIC RUN
Commando located at $033204, run address: BASIC RUN
Congo Bongo located at $03c983, run address: BASIC RUN
Dig Dug located at $042c85, run address: BASIC RUN
Donkey Kong Arcade located at $048dc5, run address: BASIC RUN
Dropzone located at $054a69, run address: BASIC RUN
Frogger Arcade located at $061160, run address: BASIC RUN
Ghost N Goblins located at $0677d1, run address: BASIC RUN
Green Beret located at $071f69, run address: BASIC RUN
Gryzor located at $07e312, run address: BASIC RUN
Ice Blox Plus located at $08a6c6, run address: BASIC RUN
Ice Cold Beer located at $0905b4, run address: BASIC RUN
KLAX located at $0963e2, run address: BASIC RUN
Krakout located at $09e139, run address: BASIC RUN
Kung Fu Master located at $0a9737, run address: BASIC RUN
Ms Pac Man located at $0b2cf5, run address: BASIC RUN
Pac Land located at $0b7c42, run address: BASIC RUN
Pacmania located at $0c3ed4, run address: BASIC RUN
Pitfall 2 located at $0ccdd7, run address: BASIC RUN
Puzznic located at $0d1805, run address: BASIC RUN
Tapper located at $0ddc3d, run address: BASIC RUN
Tetris Dacapo located at $0e4992, run address: BASIC RUN
Tetris Mirrorsoft located at $0e8f2d, run address: BASIC RUN
Wonder Boy located at $0f2502, run address: BASIC RUN
Α, εύκολο: Ιππασία, Πελματολαγνεία και Πριαπισμός. Τι, δεν με πιστεύετε ρε;Έτσι, από περιέργεια (και δόσεις ανυπομονησίας) θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι θεματικές ενότητες των επόμενων συλλόγων;
Οι κατηγορίες είναι απολύτως αντιπροσωπευτικές του επιπέδου της ελληνικής ρετροκοινοτητας και εξόχως ενδιαφέρουσες!
Θα δυσκολευτείτε λίγο φαντάζομαι να βρείτε τίτλους για την κατηγορία "Πριαπισμός" αλλά εδώ βρίσκεται η μαγεία του δύσκολου έργου σας!
Οι υπόλοιπες κατηγορίες που αναφέρεις (νομίζω αφορούν παιχνίδια) μας αφήνουν αδιάφορους...
[emoji16][emoji16][emoji16]
Είναι completely off-topic και ως εκ τούτου καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί εδώ (τότε γιατί γράφω, θα μου πείτε!), αλλά ο CPC προφανώς μπορούσε να scrollάρει και αυτός, και ευτυχώς το βλέπουμε σε πλείστες νέες παραγωγές:
Ναι, αλλά αν δεν είχα κι εσένανε, εγώ ξέρεις τι θα 'μουνα; Εγώωω αλήηηητης θα 'μουνα, θα 'χα καταστραφεί!Και πάλι φυσικά συγχαρητήρια στον Γιώργο γιατί, να το τονίσουμε, δική του ιδέα ήταν το όλο project. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε!![]()
Πλάκα-πλάκα πολύ μου άρεσε η λογοκρισία με το παιχνίδι του γνωστού μυστακοφόρου υδραυλικού: έτσι είναι φίλε μου, ποτέ δεν ξέρεις πού θα την πέσει ο γνωστός γιαπωνέζος γίγαντας στον αγώνα του να τσεπώσει μερικά ακόμα γιεν, οπότε καλύτερα φύλα τα ρούχα σου...![]()
Χα!Χα!Χα! Πες το ψέματα! Άσε που φανερά επηρεασμένος από το σχετικό σχολιονημάτιο (!) αν επιλέγουμε τα Ελληνικά, θα έπρεπε να στρώσω τον πρωκτό μου και να μεταφράσω όλους τους τίτλους σε άπταιστα Ελληνικά....για φαντάσου λίγο:Πλάκα, πλάκα, με αυτη την Nintendo παρολίγον θα έπρεπε να γραφουμε και "Οι Τρομερές Αδερφές Γιαννούλη" η κατι τέτοιο.
Εντάξει, τι να πω, έγραψες!Ρίκος ο Επικίνδυνος (Rick Dangerous)