Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Καλημέρα σε όλους!
Βροχερή Αθήνα σήμερα, μάλλον καιρός για κανα παιχνιδάκι στον Atari... Να ξεκίναγα κανένα adventure; Καμιά προταση;
Χμμμ adventure;;; Πω! Πω! Βρε θηρίο! Χωρίς satan και Roland μάλλον εγώ δε θα το έκανα (εκτός αν ήθελα να ξαναθυμηθώ τον Τσουρινάκη).
Κάποτε έπαιξα ένα turn base strategy, το megalomania. Θα ήθελα να του ρίξω ξανά μια μάτια...
Υπέροχα! Πως σου φάνηκε το satan; Είχες κανένα πρόβλημα;Το ultrasatan το έχω... Roland δεν έχω αλλά δεν ξέρω και αν αξίζει να έχω...
Υπέροχα! Πως σου φάνηκε το satan; Είχες κανένα πρόβλημα;
... χρήση του driver του Putnik τα κάνει όλα ακόμα ευκολότερα!
Τα adapted games πραγματικά δίνουν άλλον αέρα στον atari!
Βρήκα και εγώ λίγο καιρό τις τελευταίες δυο ημέρες και το δουλεύω.
Έχω την εντύπωση όμως ότι πολλοί από τους συναδέρφους το δουλεύουν με "μεγάλες" εκδόσεις TOS και άλλων λειτουργικών και όχι με κάποιο απλό TOS 1,04 - 1,06. Σε κάποιες φάσεις τα βρήκα μπαστούνια στον STE μου και ψάχνω να βρω λύσεις. Κατά τα άλλα, πραγματικά απίθανη αίσθηση!
Μόνο που έχει φάε (και αυτός) κάμποσα ban, τον εκτιμώΟ Peter είναι Θεός κι ας έχει "κυνηγηθει" από ορισμένους.. Τα adapted games αποτελούν μια από τις καλύτερες στιγμές της retro scene, ever...
Αρχικά διαπίστωσα ότι σε ορισμένες περιπτώσεις που προσπαθούσα να αντιγράψω μεγάλο αριθμό αρχείων δεν αντιγράφονταν ολόκληρο το tree...
Επίσης έχω πρόβλημα με το RTC... ενώ φαίνεται να είναι ρυθμισμένο σωστά 2017, αυτό δείχνει (αν θυμάμαι καλά) 2038!![]()
Μπαααα...καλού κακού πάντως το έβαλα, αλλά δε λύθηκε. Θα το τσεκάρω λίγο ακόμα και θα γράψω τα συμπεράσματα μου!Καλημέρα ξανά!
Για το πρώτο που λες, μήπως είναι αποτέλεσμα του 40 folders bug; Λύνεται εύκολα με το folderxxx...
Για το δεύτερο δεν εχω ιδέα...
Είπα να αρχίσω το Loom... Άχτι το είχα από παλιά γιατί δεν έπαιζα adventures και όλοι γι το Loom μιλούσαν...
Μπαααα...καλού κακού πάντως το έβαλα, αλλά δε λύθηκε. Θα το τσεκάρω λίγο ακόμα και θα γράψω τα συμπεράσματα μου!
Σε εσένα ο ST δείχνει σωστά την ημερομηνία;
Σωστά! Μάλλον είναι περιορισμός του GEMDOS...αυτά τα μηχανάκια έπαιρναν λογικά ημερομηνία μέχρι 1999![]()