Καλούδια για ZX Spectrum

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Τις τελευταίες ημέρες (ίσως και εβδομάδες), περιμένοντας και μαστορεύοντας κάτι που θα δούμε αργότερα, είπα να ανανεώσω λίγο την CompactFlash καρτούλα μου, εκείνη που μου είχε ξεμείνει από το divIDE για τους 48άρηδες μου. Είχαν περάσει κάμποσα χρόνια από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα σοβαρά. Πρέπει να ήταν γύρω στο 2010-11 (?), δεν θυμάμαι καλά. Γνωρίζω και ντρέπομαι γι αυτό :oops: ...Shame on me, but...

Επειδή τα demos είναι η μεγάλη μου μούρλα, ξεκίνησα με το pouet και κατέβασα όλο τον ανθό, μετά πήγα στα slideshows, διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη την χιονοστιβάδα παραγωγών για παιχνίδια (όχι, ότι δεν τα γνώριζα. Ας είναι καλά ο Nemo που μας ενημερώνει :thumbup: ), βρέθηκα σε sites γεμάτα ομορφιές που τρέχουν σε 48Κ με παράλληλη εκμετάλλευση του AY add-on (στην δική μου περίπτωση ένα εξωτερικό KempAY), κατέβασα και κάτι torrents και γενικά έπεσα με τα μούτρα δοκιμάζοντας δικές μου αλχημείες και συνδυασμούς στην ταξινόμηση και...μπλα...σκάλισα...μπλα...σταχυολόγησα....μπλα...μπλα...τακτοποίησα, και να! Σας παρουσιάζω τους καρπούς των κόπων μου, σε μια συλλογή τακτοποιημένη και νοικοκυρεμένη, έτοιμη για SD ή οτιδήποτε άλλο και βουρ στο μηχάνημα (ή στον emulator).

Πάρτε τα όλα, 245 MB συμπιεσμένα και enjoy!Ελπίζω να σας κάνουν! ;)
 

btp

Retro Member
Ο ZX Spectrum 48K ήταν η πρώτη μου επαφή με Η/Υ.
Θα δοκιμάσω την συλλογή σου Γιώργο σε έναν emulator!
Many thanks!
 

Pluto63

Retro Addict
Διπλός άρχοντας, έκανες αυτό που με τίποτα δεν με πάει να κάνω... σαν τα καλώδια video Χα Χα Χα
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Διπλός άρχοντας, έκανες αυτό που με τίποτα δεν με πάει να κάνω... σαν τα καλώδια video Χα Χα Χα
Χα!Χα!Χα! Όπως τα λες Άκη! Πολύ πρήξιμο η διαδικασία αλλά αφού λόγω φύσεως θέλω να τα έχω όλα σε ένα (και νοικοκυρεμένα), είπα ας τα μοιραστούμε με όλους :) Όσο για τα καλώδια video, με βρίσκεις σύμφωνο 100%. Αν δεν υπάρχει πλακέτα στην υπόθεση, δε σηκώνω κολλητήρι σε καμιά περίπτωση!
Αν εντοπίσετε κάποια λάθη ή κάτι που θέλετε να αλλάξω / προσθέσω, πείτε μου για να προχωρήσω σε update, άμεσα.

Σύντομα θα έχετε νέα μου και με τα Ogryzek, πάνω στο οποίο έφαγα επίσης αρκετές ώρες από τον χρόνο μου (δοκιμάζοντας και "παίζοντας") για να φτιάξω μια όμορφη συλλογή utilities, ικανές να αντεπεξέλθουν παντός καιρού, όλα μέσα σε μια eprom και σε μια cartridge ;-) Είπαμε ...σε λίγο :)
 

clemenza

Retro Addict
Επειδή τα demos είναι η μεγάλη μου μούρλα, ξεκίνησα με το pouet και κατέβασα όλο τον ανθό, μετά πήγα στα slideshows, διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη την χιονοστιβάδα παραγωγών για παιχνίδια (όχι, ότι δεν τα γνώριζα. Ας είναι καλά ο Nemo που μας ενημερώνει :thumbup: ), βρέθηκα σε sites γεμάτα ομορφιές που τρέχουν σε 48Κ με παράλληλη εκμετάλλευση του AY add-on
Το λες τώρα ρε φίλε! Έχω 48άρη έτοιμο με SMART card interface, έχω και το ZX-AY και, ειλικρινά, βαριόμουνα να ψάξω να βρω τι τρέχει σε αυτό το configuration. Και τώρα έρχεσαι εσύ και μας τα δίνεις όλα στο πιάτο; Ειλικρινά, σε ευχαριστώ ολόθερμα και σε συγχαίρω για τον κόπο και την επιμονή σου. Να 'σαι καλά να μας... κακομαθαίνεις! :thumbup:
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
...Να 'σαι καλά να μας... κακομαθαίνεις! :thumbup:
Χα!Χα! Έτσι πρέπει! Ο ένας να κακομαθαίνει τον άλλο! Καθήκον και υποχρέωση...Εξάλλου ελάχιστες οι χαρές σήμερα, τουλάχιστον από το hobby μας, ας παίρνουμε good vibes :)
 
Top