Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
rigardie said:Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς αυτού του δικτυακού τόπου πραγματικά είναι κάτι που σαφώς έλειπε από την ρετρό κοινότητα άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία τον Ελλήνων μυήθηκε μπορούμε να πούμε με τα μηχανήματα του ζάχαρη Εγώ είμαι Ευτύχης κάτοχος ενός 464 με πράσινο μόνιτορ (είναι δικός μου από όταν ήμουν μικρός) 2 6128 έγχρωμους (ο ένας είναι και αυτός από τα παιδικά μου χρόνια) και φυσικά από άφθονα ΖΧ που όσο αναφορά τον ζάχαρη είναι ένας +2 και ένας +3 και οι δυο στα κουτιά τους αα ξέχασα και το καμάρι μου τον 664.Είναι αλήθεια ότι κάποια στιγμή για λόγους καθαρά συλλεκτικούς θα ήθελα να αγοράσω τους + (464,6128) και την κονσόλα
gremlinakos said:Καλησπέρα παιδια! 1000 μπράβο!! Αυτό το forum το περιμέναμε πως και πως όλοι οι amstradάδες!!