Eνα δευτερο Switch θελω να παρω καποια στιγμη γιατι οτι αλλες κονσολες υπαρχουν και της ηθελα της εχω ηδη στην κατοχη μου.
Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ SATURN????!!! Γρήγορα στην αγορά για ψώνια!!!'A προτεραιότητα κάποια στιγμή το CD ROM 2 για PC Engine.
Saturn
PS1
Θέλω ένα αταρι falcon και ένα pc engine με everdrive. STOP
Ζητάω πολλά?
...
Το μεγαλύτερο μου απωθημένο ήταν είναι και θα είναι ένα Sega saturn να λιώσω στην '2dιλα'
...
Εγώ πάλι πάντα ήθελα ένα Panasonic 3DO! Το μόνο παιχνίδι το οποίο έχω παίξει στην συγκεκριμένη κονσόλα ειναι το Mad Dog McCree το οποίο ειναι επιεικώς...μέτριο!
Για κάποιο λόγο με συναρπαζει η ιστορία του 3DO! Η ιδέα του Hawkins, η στρατηγική marketing που χρησιμοποιήσαν και γενικότερα η 'φιλοσοφία' της κονσόλας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον κατα την γνώμη μου!
Προς το παρόν δεν υπάρχει χώρος για 3DO αλλά...που θα πάει!
View attachment 18337