Όσοι λένε πως οι τηλεοπτικές σειρές είναι κόλλημα, έχουν δίκιο! Έχω κολλήσει ουκ ολίγες φορές! Παλιότερα τις σνόμπαρα και ιδίως τα Friends! Μέχρι που είδα ένα επεισόδιο...έβλεπα ολόκληρα dvd την ημέρα!
Αγαπημένες σειρές λοιπόν μέχρι στιγμής:
1.Friends (εξαιρετικό sitcom, η χημεία μεταξύ των ηθοποιών νομίζω οφείλεται για την τεράστια επιτυχία του)
2.Prison Break - Αν εξαιρέσω την μεγάλη κοιλιά που έκανε στην 3η season ήταν έξυπνο και με πολλές ανατροπές
3.Game Of Thrones - Υπερπαραγωγή. Must για όσους αρέσουν τα μεσαιωνικά σκηνικά!
4.Spartacus - Ξύλο,sex,αίμα και πάλι ξύλο! Θέλετε κάτι άλλο? Α! Παίζει και η Lucy Lawless (η Xena ντε!)
5. Walking Dead - Είναι κάτι παραπάνω απο μια σειρά με ζόμπι. Βασισμένη στο εξαιρετικό comic, σε καθηλώνει απο το πρώτο επεισόδιο.
Αγαπημένες σειρές λοιπόν μέχρι στιγμής:
1.Friends (εξαιρετικό sitcom, η χημεία μεταξύ των ηθοποιών νομίζω οφείλεται για την τεράστια επιτυχία του)
2.Prison Break - Αν εξαιρέσω την μεγάλη κοιλιά που έκανε στην 3η season ήταν έξυπνο και με πολλές ανατροπές
3.Game Of Thrones - Υπερπαραγωγή. Must για όσους αρέσουν τα μεσαιωνικά σκηνικά!
4.Spartacus - Ξύλο,sex,αίμα και πάλι ξύλο! Θέλετε κάτι άλλο? Α! Παίζει και η Lucy Lawless (η Xena ντε!)
5. Walking Dead - Είναι κάτι παραπάνω απο μια σειρά με ζόμπι. Βασισμένη στο εξαιρετικό comic, σε καθηλώνει απο το πρώτο επεισόδιο.