Ξέρει κανείς το παιχνίδι Robotron?

makisman

Retro Starter
Το είχα παλιά σε δισκέτα συλλογή 10 παιχνιδιών και δε μπορώ να το βρω. Παιχνίδι του '80 με γραφικά τετραγωνάκια που σχημάτιζαν ρομπότ. Αν το ξέρει κάποιος και έχει και κάνα link ευπρόσδεκτο!
 

makisman

Retro Starter
Όχι πολύ απλά γραφικά είχε, σαν μεγάλα pixels. Δε το θυμάμαι καλά αλλά θυμάμαι ότι είχα κολλήσει και είναι κάτι που το έχω πάντα στο μυαλό μου και αν το ξαναπαίξω θα γεμίσω αναμνήσεις! Πάνε και πάνω από 20 χρόνια βλέπεις..
 

makisman

Retro Starter
Άκυρο. Μάλλον δε το λένε robotron γιατί το έψαξα και είναι άλλο. Δε θυμάμαι πως το λένε σόρι. Άκυρο
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Ήταν σε DOS? Περίπου πως ήταν τα γραφικά και η δράση?
 

makisman

Retro Starter
Σε dos ήταν ναι. Σε μια bootable δισκέτα των 10 παιχνιδιών. Ο ήρωας ήταν ένα ρομπότ που έριχνε σφαίρες σε άλλα ρομπότ σε διάφορες πίστες και μπορούσε να κινηθεί σε 4 κατευθύνσεις στο χώρο. Οι πίστες ήταν ότι πιο απλό θα μπορούσε να είναι, δηλαδή Σκέψου μια οθόνη με περίγραμμα κι 2 ανοίγματα αριστερά και δεξιά (από το ένα έμπαινες στην πίστα και από το άλλο πήγαινες στην επόμενη) και ενδιάμεσα είχε διάφορους "τοίχους" από γραμμές. Το όνομα ξεκινούσε από robo και κάτι άλλο, δε θυμάμαι. Ξέρω είναι σχεδόν αδύνατο με την περιγραφή να βρεθεί.
 

Always Somewhere

Retro Enthusiast
Μάλλον ξέρω το παιχνίδι!

Το είχα αγοράσε για PC (Από τον Εγκέφαλο Computers συγκεκριμένα) αλλα ποτε μου δεν το έπαιξα γιατί δεν είχα κατάλαβει τι πρέπει να κάνω..

Θυμάμαι ότι το είχα αγοράσει γιατί νόμιζα ότι ήταν platform που ήταν και ο αγαπημένος μου τύπος παιχνιδιού.

Το παιχνίδι λέγεται Rotox και μου είχε κάνει πολύ εντύπωση το κουτί του.
Λοιπόν, είναι αυτό;
 

makisman

Retro Starter
Ωραία παιχνίδια ρε παιδιά. Δεν είναι κάποιο από αυτά αλλά θα τα δοκιμάσω δε τα ήξερα. Το robotron 2084 μοιάζει αλλά με πιο χοντροκομμένα γραφικά και λίγο πιο αρχαίο!
 
Top