Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Εγώ.... ακόμα..... και έχω σπαστές παραγγελίες 30€+Παρέλαβα σήμερα μετά από 3 μήνες αντικείνα αξίας 4,5 ευρώ από Κίνα.
Το πρώτο url το απέφυγα, το δεύτερο το πάτησα. Παω το κινητό για απολύμανση!Ορίστε και το "μαλλί" για τον εκτελωνισμό..
![]()
ΕΛΤΑ: Αλλάζουν οι χρεώσεις - Τι θα ισχύσει για τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης
Δείτε αναλυτικάwww.pentapostagma.gr
Πάντως ετούτος εδώ μια χαρά τους ξεμπροστιαζει..![]()
Γενικώς υπάρχει πρόβλημα απο ότι έχω καταλάβει. Δεν ξέρω τι, γιατί κ πώς.
Έχω παραγγείλει πράγματα απο : Αμερική, Καναδά, Αγγλία και Κίνα.
Ότι πήρα απο Αγγλία/Καναδά ήρθαν μέσα σε 10 ημέρες, ενω ΟΛΑ τα άλλα δεν έχω παραλάβει τίποτα. Απο σήμερα ξεκίνησα την διαδικασία και ζητάω απο όλα refund. Μερικά που λένε να περιμένω μέχρι 10 Δεκέμβρη, αλλά πραγματικά δεν το βλέπω να έρχονται.
Ο @subzero79 π.χ ενώ περιμένει ήδη πράγματα απο την Κίνα που έχει παραγγείλει εδώ και ένα μήνα, του ήρθε νωρίτερα άλλο δέμα απο Κίνα που το παρήγγειλε πρίν 2 εβδομάδες....ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ....
Ορίστε και το "μαλλί" για τον εκτελωνισμό..
![]()
ΕΛΤΑ: Αλλάζουν οι χρεώσεις - Τι θα ισχύσει για τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης
Δείτε αναλυτικάwww.pentapostagma.gr
Πάντως ετούτος εδώ μια χαρά τους ξεμπροστιαζει..![]()
Δικό μου είναι. Το έστειλαν κατα λάθος σε σένα.....
Απο Κίνα μου ηρθαν μεσα στον Οκτωβριο 5-6 πακετακια μπαμ μπαμ. Περιμενω αλλα 4 εχουν μπει στην χώρα απο 26 Οκτωβρίου και ακόμα έρχονται.
Εντωμεταξύ Αγγλία,Πολωνία και Καναδάς σε 1 βδομάδα.
Απο Αμερική ΟΛΑ στην ώρα τους και οπως πρέπει. Να ναι καλά το Global Shipping.