επιστρέφει πίσω στις επάλξεις της demo scene
Χμμ κάτι έχω ακούσει από τον Δημήτρη...
Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
επιστρέφει πίσω στις επάλξεις της demo scene
...a few months later...
View attachment 18926
View attachment 18925
View attachment 18924
@Voxfreax Ευχαριστώ για την καθοδήγηση! Δυστυχώς δεν έχω PhotoShop αλλά με μια γρήγορη βόλτα κάτι βρήκα για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και στο πεδίο των CPC. (Cheers @nicked)
Από Amiga ...όχι δεν προέρχομαι από εκεί, αλλά βαδίζω σε παλαιότερα κατατόπια (βλ. C64). Φέτος, μαζί με τον @clemenza κάτι δοκιμάζαμε και δόξα τον Θεό, ο 64άρης έχει αρκετά χρήσιμα προγραμματάκια, πολύ απλά, αλλά αν τα μάθεις μπορεί να καταφέρεις αρκετά πραγματάκια (Pixcen, ProjectOne, Timanthes). Δείγματα εργασίας μας, μπορείς να βρεις εδώ
Αν βγάλω κάτι καλό, θα επικοινωνήσω![]()
Γιώργο, θα σου πρότεινα να σχεδιάσεις αυτό που επιθυμείς με το πρόγραμμα που σε βολεύει, και μετά να το μετατρέψεις σε CPC screen με ΑΥΤΟ. Είναι πολύ καλό, και παίζει και στα γαλλικά κιόλας, να γουστάρουμε!
Αυτό ακριβώς! Δεν υπάρχει καλύτερη λύση, οκ με την μετατροπή της παλέτας δεν θα είναι το ίδιο αλλά ακόμα και έτσι δεν έχω βρει κάτι καλύτερο.Γιώργο, θα σου πρότεινα να σχεδιάσεις αυτό που επιθυμείς με το πρόγραμμα που σε βολεύει, και μετά να το μετατρέψεις σε CPC screen με ΑΥΤΟ. Είναι πολύ καλό, και παίζει και στα γαλλικά κιόλας, να γουστάρουμε!![]()
Έτσι μπράβο, αυτά μου αρέσουνε, δημιουργικότητα + 8bits. Καλά, δημιουργικότητα γενικώς, βασικά, απλά έχουμε και κάποιες προτιμήσεις και εμείς!Αυτό ακριβώς! Δεν υπάρχει καλύτερη λύση, οκ με την μετατροπή της παλέτας δεν θα είναι το ίδιο αλλά ακόμα και έτσι δεν έχω βρει κάτι καλύτερο.
Spoiler: κάτι ετοιμάζω και εγώ με δαύτο και το έχω χρησιμοποιήσει εκτενώς, δε μιλάω δηλαδή στον αέρα. Ελπίζω μόνο κάποτε να βρω κουράγιο/όρεξη/χρόνο να το τελειώσω