Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
turrican said:...αγοράζω δυο και τρεις φορές το ίδιο μηχάνημα, ώστε να εξασφαλίσω ανταλλακτικά. Το πρόβλημα είναι τεράστιο.
Γιαυτό σου λέω ρε φίλε, πάρε και εσύ ένα Nes mini, να είμαστε σε όλά ίδιοι! Θα κάνουμε τα ίδια πράγματα ρε φίλε, μη χαλάς τη παρέα!geoanas said:turrican said:...αγοράζω δυο και τρεις φορές το ίδιο μηχάνημα, ώστε να εξασφαλίσω ανταλλακτικά. Το πρόβλημα είναι τεράστιο.
Είσαι τόσο άρρωστος όσο κι εγώ !!!...αλλά μ'αρέσει!
![]()
bubnbob said:Πιστεύω ότι η κατεύθυνση προς χρήστη ή συλλέκτη διαμορφώνεται από 2 κύριους παράγοντες :
Τα χρήματα και τον προσωπικό χρόνο που μπορεί κάποιος να διαθέσει. Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα μπορεί κάποιος να μαζεύει αφειδώς απλά και μόνο για τη χαρά της απόκτησης, έτσι για να τα χαζεύει στημένα. Ο χρήστης από την άλλη , μάλλον είναι αυτός που επιδιώκει να ξαναζεί τις στιγμές που πέρασε στο παρελθόν, άρα συνειδητά θα ασχοληθεί ενεργά , κάτι που όμως κοστίζει σε προσωπικό χρόνο. Αν στην εξίσωση μπούν δουλειά, παιδιά, υποχρεώσεις κτλ , καταλήγει εξαιρετικά δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος με την καθημερινή χρήση.
bubnbob said:Πιστεύω ότι η κατεύθυνση προς χρήστη ή συλλέκτη διαμορφώνεται από 2 κύριους παράγοντες :
Τα χρήματα και τον προσωπικό χρόνο που μπορεί κάποιος να διαθέσει. Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα μπορεί κάποιος να μαζεύει αφειδώς απλά και μόνο για τη χαρά της απόκτησης, έτσι για να τα χαζεύει στημένα. Ο χρήστης από την άλλη , μάλλον είναι αυτός που επιδιώκει να ξαναζεί τις στιγμές που πέρασε στο παρελθόν, άρα συνειδητά θα ασχοληθεί ενεργά , κάτι που όμως κοστίζει σε προσωπικό χρόνο. Αν στην εξίσωση μπούν δουλειά, παιδιά, υποχρεώσεις κτλ , καταλήγει εξαιρετικά δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος με την καθημερινή χρήση.
spyros.s said:Εγώ με τους συλλέκτες πάντα είχα μια απορία! Πως μπορείτε να αποθηκεύετε στο σπίτι σας τόσα πράγματα δίχως προβλήματα; Εγώ 5 home micros έχω όλα και όλα -άρα δεν είμαι συλλέκτης με την δική σας έννοια- και πάλι δύσκολα τα αποθηκεύω! Οι περισσότεροι έχετε οικογένειες σαν και μένα και θεωρώ ότι θα καταλαμβάνουν ζωτικό χώρο του σπιτιού σας.
Από την άλλη αν έχετε εξειδικευμένο χώρο δεκάδων τετραγωνικών( Υπόγεια- πυλωτές δώματα κ.α) που λύνουν το πρόβλημα μπορώ να δω μια λύση, όμως, όσοι τέτοιοι και να υπάρχουν πάντα το έτερο ήμισυ θα έχει άλλα σχέδια για το χώρο.
Ειδικά όταν διαβάζω τον geoanna που μαζεύει και arcades....
Δε βλέπω ο ντεκαφεινέ να έχει επίδραση πάνω μου, άντε να δούμε πως θα πάει η μέρα.turrican said:spyros.s said:Οι περισσότεροι έχετε οικογένειες σαν και μένα και θεωρώ ότι θα καταλαμβάνουν ζωτικό χώρο του σπιτιού σας.
telonio said:Υπάρχει νόημα αν απλά σου αρέσουν να τα βλέπεις δεν πέφτει λόγος σε κανένα. Για να λύσω και την απορία του turrican, αν υπάρχει χώρος δεν υπάρχει θέμα. Έχω υπόγειο με 5 arcades, κενός χώρος γιατί όχι;
telonio said:Υπάρχει νόημα αν απλά σου αρέσουν να τα βλέπεις δεν πέφτει λόγος σε κανένα. Για να λύσω και την απορία του turrican, αν υπάρχει χώρος δεν υπάρχει θέμα. Έχω υπόγειο με 5 arcades, κενός χώρος γιατί όχι;