Συναρμολόγηση νέου PC Dual Pentium III

konc

Retro Enthusiast
nkary said:
Δυστυχώς από όσο το έψαξα δεν υπάρχει τρόπος Win 98 να δούνε 2 CPU. Δεν υπάρχει κανένα update ή driver ή κάποιο τέλος πάντων "πειραγμένο" λογισμικό που να το κάνει. Έτσι είναι ο πυρήνας του Win 98, γι αυτό άλλωστε η MS πήγε στα Win NT.
Σωστός, τα 98άρια τα ξεχνάς για να έχει νόημα αυτή η σύνθεση. Προτείνω τα 2000 για τη ρετρίλα και μόνο. Εννοείται πως με XP θα παίξει καλύτερα, με περισσότερο software και απροβλημάτιστα, αλλά άμα ήταν να πας σε XP τα έβαζες και σε οποιοδήποτε σύγχρονο μηχάνημα.

Έτσι και αλλιώς πχ games εκείνης της εποχής που να εκμεταλλεύονται τις 2 cpu δε νομίζω πως υπάρχουν, οπότε κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ουσιαστική απώλεια με τα 2000.

Ιδιαίτερη σύνθεση και δικό μου απωθημένο, αλλά βλέποντάς το τώρα ψύχραιμα δεν υπάρχουν και πολλά που μπορεί να το κάνει κανείς εκμεταλλευόμενος τις 2 cpu. Μάλλον είναι περισσότερο ένα υπέροχο παιχνίδι για εμάς τους pcάδες :lol:
 

dR_wH0

Solder Noob
Staff member
Προσωπικά τα Windows 2000 πάντα τα προτιμούσα έναντι των XP αν είχα μηχανάκι να το σηκώσει. Ακόμα και για παιχνίδια..
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Τα 2Κ έχω βάλει σε έναν ΡΙΙΙ 800 με 3Χ128 RAM, Sound Blaster Live και ΑΤΙ Rage Fury Pro και πάνε σφαίρα ! Έχω φορτώσει ένα κάρο retro games (Warcraft II battle net edition, Quake II, StarCraft, Knights and Merchants, WarCraft III ακόμα και κάποιους παλιούς emulators όπως Callus, NeoRage X etc etc....) και η πιτσιρικάδα δεν ξεκολάει από δαύτον !
 

nkary

Too Retro to post!
Με 384MB ram τα XP θα πάτωναν, αλλά με 1,5GB και dual PIII δεν έχουν πρόβλημα. Μιλάω για το SP3 πάντα, μιας και η πρωτη εκδοση προ SP1 ειναι πολύ ελαφρυτερη ;)
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Έτσι ακριβώς ;)
Τα είχα βάλει (XP) στην αρχή και όχι απλά είχαν πατώσει...είχε βουλιάξει το σύμπαν :lol:
 
Top