Συντήρηση Vectrex

Alkis30

Retro Starter
Messages
18
Reaction score
9
Points
3
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα Vectrex εδώ και κάποια χρόνια το οποίο φαίνεται να χρειάζεται ένα μικρό service ... βλέπω πχ μερικές φορές κάποια από τα γραφικά σαν να αυξομοιωνονται ελαφρως, κάποιες γραμμές δηλαδη δεν είναι απόλυτα σταθερές. Μπορώ να ανεβάσω video να δείτε. Ακόμα είδα στο YouTube ότι μπορείς να κάνεις stretch την εικόνα ώστε να μην έχει κενά πάνω κάτω κτλ. Επειδή όμως δεν θέλω να πειραματιστω καθότι δεν έχω ιδέα από τα ηλεκτρονικά της κονσόλας και φοβάμαι μην χαλάσω το Vectrex (ή και εμένα..) αναζητώ κάποιον έμπειρο να αναλάβει να μου κάνει ένα καλό service στο Vectrex μου έτσι ώστε να γίνει εσωτερικός καθαρισμός,αλλαγή σε ότι χρειαζεται (πχ πυκνωτες), ρυθμίσεις εικονας κτλ ώστε να έχω ένα Vectrex άψογο σε λειτουργία και το οποίο να κρατήσει στο χρόνο όσο περισσότερο γίνεται ! Φυσικά η εν λόγω εργασία θα γίνει έναντι συμφωνημένης αμοιβής. Βρίσκομαι Αθήνα.Παρακαλώ για τις σχετικές προτάσεις/προσφορές σας.
 

Pluto63

Retro Addict
Messages
755
Reaction score
857
Points
93
Έχω στο προγραμα προσεχώς να κάνω ένα βίντεο στα ελληνικά πως ρυθμίζουμε το βίντεο στο vectrex με παλμογράφο αλλά πιστεύω γίνεται το ίδιο και με πολυμετρο. Είναι πολύ ευαίσθητο μηχάνημα όποτε πρόσεξε που θα το δώσεις να έχουν ξανακάνει την δουλειά.
 

Alkis30

Retro Starter
Messages
18
Reaction score
9
Points
3
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Εννοειται οτι αυτός που θα το αναλάβει θα πρεπει να εχει ξανακάνει τη δουλειά και να την γνωρίζει πολυ καλά.
 
Top