Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
ΠΛΥΣΙΜΟ -ΣΤΕΓΝΩΜΑ WD 40 ΙΠΑ
μονο τα πινακια απο οξειδωμενα σοκετςΧωρίς να θέλω να σου κάνω τον έξυπνο, έχω δει μεγάλες ζημιές σε όλων των ειδών τα ηλεκτρονικά κυκλώματα στη δουλειά. Από όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες στρατιωτικού υλικού αντενδύκνειται ρητά για καθαρισμό καρτών /πλακετών...
Σε ότι αφορά το χόμπι μας, σχεδόν βούρκωσα όταν είδα κατεστραμένο motherboard Amiga 4000 που ο ιδιοκτήτης του πάλευε εναγωνίως να ανακαλύψει τι έγινε μετά από "περασμα" με wd 40...!!!
Αφού έτσι και αλλιώς τα πλένεις και τα περνάς με ισοπροπυλική, γιατί ρισκάρεις;
Βέβαια, αφού μέχρι στιγμής μια χαρά σε πάει... εσύ αποφασίζεις!
Αλλά έχω την αίσθηση ότι πιο πολύ πρόκειται για τύχη μέχρι στιγμής που δεν σου έχει συμβεί κάτι σοβαρό. Φιλικά πάντα, έτσι;
μονο τα πινακια απο οξειδωμενα σοκετς
ασε τα σαπια και βγαλε τον φιλιπς απο την ντουλαπαΤελείωσαν το Ελλαδη.
γιατι θελω το αυθεντικο φλοπυ και γιατι εχω αφθονια απο 12 βολτα 4 5 αμπερε τροφοδοτικαΑν κατάλαβα καλά αντί να του δώσεις διπλό voltage εξωτερικά με τα 2 βύσματα, του δίνεις μόνο 12V και το διαχωρίζεις μέσα? Ouch, γιατί? Σοβαρά ρωτάω γιατί επέλεξες αυτήν την προσέγγιση, απορία το έχω, δεν διαφωνώ κάπου (ακόμα).
Μου έκανε εντύπωση γιατί οι 2 συνηθισμένες πρακτικές είναι
1) Τροφοδοτικό από PC ή άλλο dual voltage 5 & 12V συνδέοντας όλα τα βύσματα στον CPC
2) Αλλαγή του 3" drive (που είναι το μόνο που θέλει 12V) με 3.5" που θέλει μόνο 5V ώστε να μπορείς να τροφοδοτήσεις πλέον όλο το μηχάνημα μόνο με ένα σοβαρό 5V τροφοδοτικό.