Το thread των χαμένων ονείρων!

turrican

Retro Guru
Messages
2,640
Reaction score
2,312
Points
123
Δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλα forums, αλλά κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα! Είναι ένα thread μνημείο αποτυχίας, ένας τόπος κλαυθμών, οδυρμών και χαμένων ευκαιριών. Είναι αφιερωμένο στον κάθε αφανή ήρωα των "δικών μας" κοινοτήτων, που προσπάθησε αλλά δε τα κατάφερε. Πόσοι από εμάς δεν έχασαν ώρες από τη ζωή τους, ψάχνοντας π.χ σε παλαιοβιβλιοπωλεία, παζάρια, καταγώγια, ώστε να συμβάλουν στο χ- ψ κοινό project, αλλά... δε βρήκαν τίποτα; Πόσοι άραγε θυσίασαν στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ώστε να βρουν εκείνα τα "καταραμένα" σπάνια περιοδικά, που οι φήμες ανέφεραν ότι εθεάθησαν σε κάποια περιοχή (πριν αποδεχθεί τζίφος); Πόσοι "τρελοί" δεν ξενιτεύτηκαν στρατευμένοι σε αυτό το παράδοξο κυνήγι του ονείρου;

Για να μην αναφέρουμε αυτούς που λίγο μετά την αγορά, ανακάλυψαν ότι κάποιος άλλος τους είχε προλάβει... Οι λίγοι και οι τυχεροί λοιπόν ανταμείφθηκαν, και τα ονόματα τους δεσπόζουν σήμερα περήφανα, απολαμβάνοντας τις τιμές της προσφοράς τους. Οι πολλοί όμως και οι "άτυχοι" έμειναν αιώνια στην αφάνεια, μη γνωρίζοντας κανείς για τις θυσίες τους! Αυτό όμως μέχρι αυτή τη στιγμή! Το παρών thread έρχεται να τους αποκαταστήσει και να τους δώσει την αξία που η μοίρα τους στέρησε. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! :speechless:

(Για να μην πω και για αυτούς που άθελα τους κατέστρεψαν ρετρο συλλεκτικό υλικό (λέγε με computer, πλακέτα, ή οτιδήποτε άλλο), προσπαθώντας να μοιραστούν με την κοινότητα πολύτιμες εμπειρίες επισκευής αναβάθμισης). :cry:
 

Always Somewhere

Retro Addict
Messages
866
Reaction score
1,734
Points
103
Ενδιαφέρον θρεντ, κάτι έχω στο μυαλό μου απλα δεν έχω βρει ακόμα τον χρόνο για να γράψω.

Θα επανέλθω σύντομα!
 
Last edited:

turrican

Retro Guru
Messages
2,640
Reaction score
2,312
Points
123
Είναι το thread του αφανούς ήρωα!
Αυτού που δε ξεχώρισε ποτέ...
 

geoanas

Commodore Vampire
Staff member
Messages
7,016
Reaction score
5,476
Points
223
Έχω να γράψω κι εγώ εδώ πέρα μπόλικο πράμα :) Θα επανέλθω ...
 
Top