geoanas said:Οτι σου ειναι ευκολο και αγαπας ! Νομιζω οτι εσυ και ο nicked εχετε πολλα ενδιαφεροντα να μας μεταφερετε...
Ο Nicked είναι άσχετος απο Tracking
Απο Cubase/Logic βέβαια πρέπει να το κατέχει
Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
geoanas said:Οτι σου ειναι ευκολο και αγαπας ! Νομιζω οτι εσυ και ο nicked εχετε πολλα ενδιαφεροντα να μας μεταφερετε...
geoanas said:Κανένας μα κανένας από ΟΛΟΥΣ που έχω ρωτήσει ΔΕΝ είχε μουσική παιδεία !!!
Αυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση Jim...Όλοι το λένε, ότι είναι αυτοδίδακτοι και ξεκίνησαν μόνοι τους, πειραματιζόμενοι με trackers σε C64 και Amiga.
Τελικά αν έχεις μεράκι και αγαπάς αυτό που κάνεις...μέχρι και βουνά μετακινείς![]()
geoanas said:Όχι (δε νομίζω). Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ για τέτοιου είδους θέματα...για δώσε κανα link....
geoanas said:Ένα μεγάλο γεγονός ετοιμάζεται να λάβει χώρα πολύ σύντομα. Το μεγάλο demo show με την επωνυμία Χ, θα είναι και φέτος η κορωνίδα, ένα από τα μεγαλύτερα demo events της χρονιάς. Πάνω από 20 συμμετοχές στο κομμάτι των SID tunes έχουν ήδη προαναγγελθεί και δηλωθεί ενώ η έκπληξη θα έρθει από μια άριστη συνδυασμένη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια μιας πληθώρας μουσικών, μεγάλων ονομάτων της C64 σκηνής. Θα αφορά ένα 10λεπτο μουσικό demo με ήχους που θα κόβουν την ανάσα ! Κυριολεκτώ ! Περισσότερο σεξ στο τέλος Οκτωβρίου....![]()
...
Some time ago I told you about EP "Fusion64". Finally full album was
recorded, and it's just released!
here you can listen to the full album:
https://katodmusic.bandcamp.com/album/fusion64
most of music played "live from hand".
Of course from real hardware.
Many C64 SID parts, Yamaha DX7, Korg R3, Waldorf Blofeld and guitars
played by me, and great bass lines played by Tomalyo.
chiptune, electronic synth, electronic rock and some 80s breath
...