Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Το να έχει κανείς φίλους σαν κι εσένα Πάνο, αποτελεί τιμή. Με συγκινείς... όλοι με συγκινείτε με την ποιότητα σας...Είπα κι εγώ να κάνω κάτι δημιουργικό (όσο γίνεται) με το υπέροχο artwork του καλού μου φίλου Geoana που τόσο εκτιμώ. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το μικρό & ταπεινό cracktro για Atari ST:
It goes both ways, my friend!Το να έχει κανείς φίλους σαν κι εσένα Πάνο, αποτελεί τιμή. Με συγκινείς... όλοι με συγκινείτε με την ποιότητα σας...
Καταπληκτική δουλειά , απίστευτα όλα τα σχέδια και μοναδικά ένα προς ένα. Πολύ καλή δουλειά!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ man! Γυμνά σώματα ακόμη δεν επιχείρησα, μόνο ψυχές αλλά σίγουρα θα σε χρειαστώ για το επόμενο artistic upgrade που θα επιχειρήσω! LOL! ...
Ευχαριστώ!Καταπληκτική δουλειά , απίστευτα όλα τα σχέδια και μοναδικά ένα προς ένα. Πολύ καλή δουλειά!!!!!!
Ευχαριστώ turri! Αυτοδίδακτος, πειραματίζομαι συνεχώς με ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλιΒρε αδερφέ...τι τεχνοτροπίες είναι αυτές; Που τα έμαθες όλα αυτά;![]()
Η ζωή είναι ότι αρπάξει ο απαυτός μας!τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή!![]()