Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Who needs raytracing
turri ...ακριβώς αυτό μου συμβαίνει . Έπεσες διάνα φίλε μουΜπρε Geo...μήπως έχεις περιέλθει σε καμιά κατάσταση αυτόματης γραφής;
Φυσικά! Δεν έχω σταματήσει καθόλου σχεδόν@geoanas Geo έχεις ζωγραφίσει κάτι νέο αυτές τις μέρες?
Ευχαριστώ Turri! ... έχω και άλλα να δείξω, αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος. Όλα εν καιρώ φίλεGeo...απίστευτο πραγματικά!!! Ακόμα δε μπορώ να χωνέψω από που ήρθε όλο αυτό;;; Μας έκρυβες τα ταλέντα σου!!!![]()
Ευχαριστώ Βαγγέλη! Θα βάλω τις επόμενες μέρες κάποιες ζωγραφιές των 2 γιών μου για να σου δώσω μια σφαιρικότερη ιδέα@geoanas Θυμάμαι τότε που είχες βάλει στο φόρουμ τις πολύ ωραίες ζωγραφιές απο το γιο σου που αν θυμάμαι καλά είχε φτιάξει και το iamretro logo με διαφορα σχεδιακια τo οποίο μετά το βάλατε και σε ένα C64 demo!!
Το Θυμάσαι Geo..
Και σκεφτόμουν ότι... Ο κώδικας του dna σου στη ζωγραφική έχει πέρασε μια χαρα και στον Geoanas Jr και στο μέλλον θα ζωγραφίζει φοβερα σαν και σένα Geo!