Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Εγώ πήρα συνδυασμό Side2 και U1mb για το ένα μηχάνημα (800xl) και στο δεύτερο (600xl) θα έχω Antonia και Uno. Το Uno τρέχει xex, bin ΚΑΙ atr (χωρίς όμως δυνατότητα swap πλευρών/δισκέτας) οπότε καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του υπάρχοντος διαθέσιμου software.
Λίγο μπερδεμένα; Τελικά όχι και τόσο...
Κατά τη γνώμη μου, αφού δεν έχεις το U1Mb του Lotharek, πας "ταμάμ" για το Uno...
.
LINK
Like the Ultimate Cart, the UnoCart can emulate a wide range of cartridges and it also launches XEX files. However it is limited to 128k cartridge and XEX files, rather than the 1024k limit of the Ultimate cart. Most importantly, this means it does not emulate 8mbit Atarimax cartridges - so you still need an Ultimate Cart for that.
Τον περιορισμό σε μέγεθος δεν τον έγραψα αναφερόμενος στο Uno πιο πολύ ως all around cartridge για ξεκίνημα και φυσικά το Ultimate cartridge είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του! Ultimate...Μαζί και η τιμή του...
Δεν το έχω δει ποτέ μου, αλλά αν προλάβω μέσα στο ΣΚ θα του ρίξω μια ματιά.προσπαθω να κανω κομπαιλ το σιο 2 αρντουινο αλλα μ πεταει ολο λαθη
τα εχει καταφερει κανενας?
Χρησιμοποίησε παλιά βερσιον του compiler δεν δουλεύει με τις καινούργιες και μην κανεις update τα library.προσπαθω να κανω κομπαιλ το σιο 2 αρντουινο αλλα μ πεταει ολο λαθη
τα εχει καταφερει κανενας?
μηπως εχεις φυλαγμενο πακετο με το sdfat το παλιο του 2013?Χρησιμοποίησε παλιά βερσιον του compiler δεν δουλεύει με τις καινούργιες και μην κανεις update τα library.
Βλέπω ότι έβαλες μέσα στο πακέτο και την έκδοση arduino-1.6.4. Σωστός και πλήρης. Δεδομένου ότι η νεώτερη είναι η 1.8.8 υποθέτω ότι μόνο με αυτήν την έκδοση είναι συμβατός ο κώδικας, έτσι; Γενικά με τα arduinia το έχω δει κι άλλη φορά το έργο, να υπάρχει δηλαδή πρόβλημα συμβατότητας με νεώτερες εκδόσεις και να χρειάζεται να κατεβάζω προγενέστερες.fixed