Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!
Συγχαρητηρια!!!!
Συγχαρητηρια!!!!
Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Δεν καταλαβαίνω τι σου κάνει εντύπωση, ο κανόνας είναι αυτός, όχι η εξαίρεση. Και ναι, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μετά θα σου πουν ότι δεν υπάρχει συμμετοχή και ενδιαφέρον. Και θα γκρινιάξουν γιατί σταμάτησαν να οργανώνονται events στα οποία δεν συμμετείχαν, σταμάτησαν τα ερασιτεχνικά hardware projects τα οποία δεν αγόραζαν, έπαψαν τα περιοδικά που δεν στήριζαν, σταμάτησε οι συλλογή και αρχειοθέτηση παλιών περιοδικών και software για την οποία δεν μπήκαν καν στον κόπο να που ένα "μπράβο" και πάει λέγοντας...Πω πω τι'ν'αυτοί ρε...Κάθεται ο άνθρωπος ,έχει το μεράκι και την όρεξη να φτιάξει κάτι πρώτα για τον εαυτό του και αποφασίζει να το μοιραστεί με την υπόλοιπη κοινότητα δωρεάν και τους χαλάει κι από πάνω...τι να πει κανείς...Φαντάσου να το πούλαγε κιόλας...Όταν έρθει η ώρα και δεν υπάρχει κίνηση οι ίδιοι θα βγούν και θα πουν οτι δεν υπάρχει συμμετοχή και δεν υπάρχει ενδιαφέρον στη κοινότητα...και όλοι τα κρατάνε για τον εαυτό τους και όλα τα υπόλοιπα σχόλια που σου ανεβάζουν τη πίεση...
Δεν καταλαβαίνω τι σου κάνει εντύπωση, ο κανόνας είναι αυτός, όχι η εξαίρεση. Και ναι, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μετά θα σου πουν ότι δεν υπάρχει συμμετοχή και ενδιαφέρον. Και θα γκρινιάξουν γιατί σταμάτησαν να οργανώνονται events στα οποία δεν συμμετείχαν, σταμάτησαν τα ερασιτεχνικά hardware projects τα οποία δεν αγόραζαν, έπαψαν τα περιοδικά που δεν στήριζαν, σταμάτησε οι συλλογή και αρχειοθέτηση παλιών περιοδικών και software για την οποία δεν μπήκαν καν στον κόπο να που ένα "μπράβο" και πάει λέγοντας...
Δυστυχώς, εμένα προσωπικά κάτι τέτοια δεν μου κάνουν καμία εντύπωση καθώς, ειδικά στην Ελλάδα, αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση...![]()
Είναι γεγονός ότι για πολλούς (και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω) είναι πάντα ευκολότερο να μεμψιμοιρούμε και να γκρινιάζουμε, να απορρίπτουμε, να κρίνουμε, να βρίσκουμε ψεγάδια στους άλλους και στην δουλειά τους, αντί να αναγνωρίσουμε κάτι θετικό στην την προσπάθεια και τον κόπο των άλλων και να πούμε έναν φιλικό λόγο ή ένα ευχαριστώ. Ο εγωισμός μας είναι συνήθως ο χειρότερος σύμβουλος....![]()
Ω, ρε μάτι ο άτιμος!
Να πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα ποια είναι! Χρησιμοποίησα μια φώτο από εξώφυλλο ξένου περιοδικού μόδας από τα 80s που βρήκα στο google image search.
Ω, ρε μάτι ο άτιμος!![]()
Να πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα ποια είναι! Χρησιμοποίησα μια φώτο από εξώφυλλο ξένου περιοδικού μόδας από τα 80s που βρήκα στο google image search.
Πάντως τώρα που λες για την Ντούζου όντως της φέρνει κάπως!![]()
Από ότι φαίνεται πρέπει να "κλείσουμε" την σειρά με την 3000αρη!![]()
Η A3000 με προβλημάτισε αρκετά γιατί δεν κατάφερα να βρω κάποια αφίσα της Commodore που να με ικανοποιεί...
Φαίνεται είχαν ξεκινήσει οι περικοπές στον προϋπολογισμό του marketing department της C= ....
Οπότε αποφάσισα να δημιουργήσω ένα poster from scratch βασισμένο σε ένα ολλανδικό brochure της Commodore που βρήκα για την πιο sexy big-box Amiga.
Για την A3000 χρησιμοποίησα ένα επεξεργασμένο 3d rendered μοντέλο του zgodzinski (https://zgodzinski.deviantart.com).
Το full resolution image (A4 300dpi) το κατεβάζετε από εδώ: https://ufile.io/ik6ft
Enjoy!
View attachment 15507