Ναι και εγώ σε σμ το βρίσκω. Αν δεν βρίσκεις εύκολα να σου πάρω.
Ευχαριστώ, θα σου πω Μάνο !
Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Ναι και εγώ σε σμ το βρίσκω. Αν δεν βρίσκεις εύκολα να σου πάρω.
Στον χωρο του retrogaming κλπ η πουστια ειναι καθημερινο φαινομενο γιαυτο μαλιστα και εξαφανιστηκαν πολλα αξιολογα ατομα που απλα παρακολουθουν και δεν ασχολουνται ποια γιατι τα βαρεθηκαν ολα αυτα.Ετσι λοιπον οταν μεσα στα σκατα και στον βουρκο βρισκεις χρυσο και οπου χρυσο βαζω τον geoanas οπως και καποια αλλα παιδια πολλα απο τα οποια βρισκονται εδω μεσα και απλα αναφερω τον γιωργο επειδη τον γνωριζω απο τα Forum πολλα χρονια ασχετα αν δεν εχουμε ανταλαξει απο κοντα ουτε κουβεντα που ανιδιοτελως δεινουν την βοηθεια τους η ακομα και αντικειμενα πανω στο retro gaming που αλλα λαμογια θα τα μοσχοπουλουσαν τοτε οχι μονο αξιζουν τον σεβασμο μας αλλα πρεπει να τους προσεχουμε σαν κορη οφθαλμου .......
Καλό Μήνα φίλοι μου!!!!!!!!!!
Drakouλινο μακράν το καλύτερο post του iamretro!!!!!!!!
Δεν χορταίνω....!!!!