Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
... και ήταν η πρώτη μου επαφή με την κονσόλα! Δε λέω...τουλάχιστον ήταν εποικοδομητικο!Αυτό καρντάση ήταν power combo που έκανες να ξές....respect!!!!
Άστα αυτά και ομολόγησε...Ποιο πακέτο άνοιξες πρώτο (και με βουλιμία... και ήταν η πρώτη μου επαφή με την κονσόλα! Δε λέω...τουλάχιστον ήταν εποικοδομητικο!
Άσε! Ήταν και τα δύο αουτσάιντερς!Άστα αυτά και ομολόγησε...Ποιο πακέτο άνοιξες πρώτο (και με βουλιμία) τον Τερκενλή ή τον Nintendo?
![]()
Μένει τώρα να δούμε απο τρίτους FPGA κλώνους των "γνήσιων" FPGA...
Θέλω ανατολικού μπλοκ, FPGA συμβατό κλώνο του Spectrum NEXT Τώρααααααα!!!!
Δεν ξέρω αν τελικά το πήρατε, πάντως εγώ δηλώνω ευτυχής κάτοχος ενός SNES Mini από την πρώτη μέρα (το είχα προπαραγγείλει ένα μήνα πίσω από τον Κωτσόβολο)
Εχθές πήρα χαμπάρι πως έχει ήδη βγει εργαλείο για γρήγορο και εύκολο τρόπο να βάλεις extra roms https://github.com/ClusterM/hakchi2/releases με πολύ καλό compatibility https://docs.google.com/spreadsheet...h8t2aV5cVswYlnsdKxn9xoIW2Y/htmlview?sle=true# .![]()
SNES Mini δεν είχα ποτέ οπότε πέρα από σαν πιτσιρικάς σε σπίτι τρίτων η επαφή μου κλασικά ήταν μέσω emulation, αρχικά σε PC και μετά και μέχρι σήμερα σε xbox (original) οπότε όσο ναναι είχα ένα κίνητρο παραπάνω να το αγοράσω το mini για να νιώσω όσο γίνεται το real feel (και για να είμαι 100% σίγουρος για όσο γίνεται τέλειο emulation μιας και πχ στο Coinops 6 στο xbox η SNES emulation έχει προβλήματα ήχου) και να υποστηρίξω φυσικά την προσπάθεια. Μάλιστα νομίζω χθες μόλις ενώ όλοι (κι εγώ) περιμέναμε το επόμενο να έιναι το mini N64 (Αμήν!) τελικά θα είναι το Game Boy, οπότε θα περιμένω για το επόμενο μιας και GB ακόμα το έχω μια χαρά working με όλα τα κλασικά από μικρός!
Μην δίνεις σημασία σε εμάς τους δεινόσαυρους που τρολάρουμε! Καλορίζικο και καλόπαιχτο φίλε μου!.