Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Καλώς τον!Κάτι turrican βλέπω, κάτι geoanas βλέπω, και αναρρωτιέμαι...σε ΚΑΠΗ μπήκα; Εγώ είμαι νέος, τί θέλω εδώ μέσα; BTW, το αβαταρ του geoanas δε μ'αρέσει, μ'αρέσει περισσότερο αυτό που έχει στο GRM, εγώ έτσι κακό τον γνώρισα. Αυτό που έχει εδώ είναι πιο γλυκούλι κι από Carnation.
Στο θέμα μας, δεν περίμενα κυβερνοεπίθεση, θεώρησα ότι ήταν μια αναβάθμιση του φόρουμ που δεν πήγε και τόσο καλά και το σάιτ ήταν λίγο κρεμασμένο. Και όταν τελικά σηκώθηκε και βλέπω ΑΕΟΝ, ομολογώ ότι γούρλωσα τα μάτια μου και πάνε και χρόνια που είχα να το κάνω διαβάζοντας ποστ στο grm. Αλλα όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, όλα καλά. Και αγαπημένοι ε;;; Εχουμε πιο σοβαρά πράγματα για να φθαρούμε.
Καλημέρα κι από μένα. Θα ήθελα μια γνωστοποίηση για το τι είδους προσωπικά δεδομένα διέρρευσαν κατά την κυβερνοεπιθεση.
Νομίζω δεν χρειάζεται πανικός... Τι να έχεις δηλαδή να φοβηθείς πέρα από το password το οποίο έτσι και αλλιώς απαιτείται πλέον να αλλάξεις...
Σε τίποτα δεν χρειάζεται πανικός. Απλά πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν το ίδιο ζεύγος email / password για διάφορες υπηρεσίες. Οπότε είναι ταλαιπωρία. Φυσικά όλοι οι κωδικοί είναι κρυπτογραφημένοι οπότε ο κίνδυνος είναι μικρός αλλά υπαρκτός. Παρεμπιπτόντως το email μου το βρήκα στο haveibeenpwned από χακ σε ένα σάιτ που ούτε θυμόμουν ότι είχα εγγραφεί (φυσικά είναι το email όλων των μη σημαντικών αλλά και πάλι...).
Καλημέρα κι από μένα. Θα ήθελα μια γνωστοποίηση για το τι είδους προσωπικά δεδομένα διέρρευσαν κατά την κυβερνοεπιθεση.
...και μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκα πάνω στην μουτσούνα του avatar που μοστράρω, από γνωστό καταχθόνιο δόκτορα, ορίστε που η επιθυμία σου είναι διαταγή και φοράω ξανά τα παλιά - γνήσια και παραδοσιακά μου "ρούχα", όπως τότε που είχαμε γνωριστεί, μωρά στο νηπιαγωγείο των retro!Κάτι turrican βλέπω, κάτι geoanas βλέπω, και αναρρωτιέμαι...σε ΚΑΠΗ μπήκα; Εγώ είμαι νέος, τί θέλω εδώ μέσα; BTW, το αβαταρ του geoanas δε μ'αρέσει, μ'αρέσει περισσότερο αυτό που έχει στο GRM, εγώ έτσι κακό τον γνώρισα. Αυτό που έχει εδώ είναι πιο γλυκούλι κι από Carnation.
...
όπως τότε που είχαμε γνωριστεί, μωρά στο νηπιαγωγείο των retro!![]()
Όμως βλέπεις οτι ακόμα και σήμερα, ουκ ολίγες online υπηρεσίες σε βάζουν να χρησιμοποιήσεις 1 Uppercase, 1 αριθμό, 1 symbol και .....ΟΥΦ!!!!