Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
Δεν θα σταματησει...Ένας απο τους λόγους που προέβηκα σε στήσιμο ενός μικρού NAS Server στο σπίτι μου ήταν αυτός. Να κατεβάσω και να αποθηκεύσω τα άπαντα όσο αφορά ROMS/ISOS γιατί το μέλλον διαγράφεται οικτρά "μαύρο". Η "Ν" έκανε την αρχή και δεν την βλέπω να σταματάει σύντομα....
Προσωπικά εγώ έχω πρόσβαση στον θόλο της απόλαυσης (που είναι κατεξοχήν το μέρος για ROMS) αλλά και φυσικά στην μετενσάρκωση του Underground Gamer που έχει τα άπαντα. Φυσικά και τα 2 είναι ratio based αλλά με ενα seedbox αρχικά μπορείς να κάνεις δουλειά..
...και μετά στείλτε το και σε μένα!Dr. To backup πρέπει να υπάρχει και σε άλλο μέρος. Να σου στείλω ένα NAS ;![]()
NAS με τα χιλια.
Δεν εχει κανενας τα ISΟ για PC που ειχε to isozone φανταζομαι.
Θα σου γραψω καποιους μεσα στην εβδομαδα σε PM.Επειδή δεν νομίζω οτι είχε κατι το ιδαιτερο, θές να μου πείς 10-20 τίτλους να δώ αν μπορώ να τους εντοπίσω εκεί που νομίζω και αν ναί θα σου δώσω FTP access σε δικό μου seedbox να τα πάρεις απο εκεί.