Wow! It seems you have yet to create an account with us! Needless to say, you have to register in order to get the full "iamretro" experience! You will then be able to create your own topics, reply to posts and be an active member of the MOST prolific community in Greece (even further than that, but we're being modest for now). So don't delay! REGISTER!
εισαι πρωταθλητης μ εδωσες νεο στοχο να ξεπερασωΠριν 8 χρονια ειχα ανεβασει εναν τερματισμο της πλακας της αγαπημενης μας παιχνιδαρας στο Youtube μονο και μονο για να υπαρχει τερματισμος οταν ειχα πρωτοκανει το καναλι μου.Μηνες ειχα να παιξω το παιχνιδι γιατι ασχολιομουνα με πολλα και διαφορα αλλα και σημερα μετα απο ολο αυτο τον καιρο ειπα να παιξω και να ανεβασω εναν πιο σοβαρο σε γενικες γραμμες τερματισμο με πιο προσεκτικο gameplay και με γνωστους σε γενικες γραμμες τροπους για gold.Το τελικο αποτελεσμα 4102 gold στον τερματισμο και τελικο σκορ 4.875.420 χωρις φαρμαρισμα φυσικα στο λαβυρινθο κλπ και που αν δεν αγοραζα την 360αρα πανοπλια απο λαλακια μου και αν δεν εκαναν καποια λαθη απο βιασυνη και λαθος υπολογισμους το τελικο gold θα κυμαινοταν απο 4500 εως 5000 gold στον τερματισμο.
Φυσικα θα μπρουσα να κανω ακομα και 6000 gold με πανω απο 6 μυρια οπως ειχα οταν εκανα το highscore που φαινεται στο βιντεο μου αλλα αυτα που χρειαζονται για να επιτευχθει το νουμερο των 6000 gold και ακομα παραπανω τα κραταω για τον εαυτο μου και οπως ειναι φυσικο δεν τα εκανα στο βιντεο που ανεβασα.Μπορει να ακουγεται καπως εγωιστικο αυτο αλλα οπως ενας καλος μαγος δεν φανερωνει ποτε πως γινονται τα κολπα του ετσι και γω δεν μπορω να φανερωσω τα παντα
Kαλο παιχνιδι φιλος πανω απ'ολα η καυλα μας γιαυτη την παιχνιδαρα που παραμενει αναλλοιωτη στο χρονοεισαι πρωταθλητης μ εδωσες νεο στοχο να ξεπερασω