Είδες; Άρα τελικά έχει περισσότερο να κάνει με την ευκολία μας, παρά με τον σεβασμό στο original αποθηκευτικό μέσο του κατασκευαστή!ikonsgr said:clemenza said:Κι όσον αφορά το "original feeling" δεν νομίζω κανένας από εμάς να χρησιμοποιεί ακόμα κασέτες με τον Spectrum του, έτσι δεν είναι;![]()
Kοίτα, αν και δεν είχα ποτέ μου spectrum ή υπολογιστή με κασέτα (ξεκίνησα με 6128 το '85), η αλήθεια είναι ότι, καλό και άγιο το "original feeling" αλλά μέχρι ενός σημείου!![]()
Γιατί με δισκετούλες, ακόμα και σήμερα, δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα να περιμένει 20-30sec που θα κάνει να φορτώσει ένα παιχνίδι στον amstrad (ούτως ή άλλως και με usb floppy emulator τον ίδιο χρόνο κάνει, αφού πάλι τον παλιο καλό και ΑΡΓΟ floppy controller του home micro χρησιμοποιεί...), αλλά το να περιμένεις 6,7 ή 10 λεπτά να φορτώσει απο κασέτα.... Γ@@@@@@ΜΗΣΕ ΤΑ!
![]()
Και σου επαναλαμβάνω, κι εγώ στον Amstrad 3,5άρι disk drive χρησιμοποιώ. Αλλά αυτό δεν κάνει κακούς ή ιερόσυλους όσους χρησιμοποιούν κάτι άλλο - γούστο τους! Σε ελεύθερο κόσμο ζούμε (και καλά...).